Adidas Portland Mural

Client: Turner Construction Company for Adidas, 2017

I worked with Turner Construction Company to design and install this mural for Adidas at their newest expanded office space in Portland, Oregon.  The piece was created to wrap 3 of the four walls in the employee elevator entrance to the floor for a total of 40ft x 12ft. The mural was designed to scale digitally and then translated onto the wall by hand using acrylic paint markers and some acrylic paint/brushes over the course of 4 days. The image is a super detailed and surreal scene that incorporates Portland landmarks with specific Adidas products and athletes interacting with the space in fun ways. There is a 12ft long Adidas logo cut from wood in relief in the center of the mural that was painted over to incorporate it into the picture and "hide" it from view.